Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Η CIVITAS αναλαμβάνει την επικοινωνία της Apimondia και την digital και social media εκστρατεία της σε όλο τον κόσμο.
Η CIVITAS αναλαμβάνει το σχεδιασμό και την υλοποίηση του ολοκληρωμένου προγράμματος επικοινωνίας, της Apimondia (International Federation of BeekeepersAssociations), σε παγκόσμιο επίπεδο αλλά και τη δημιουργία και υλοποίηση της διεθνούς εκστρατείας της για την προστασία της μέλισσας. Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει το σύνολο της εταιρικής επικοινωνίας της Apimondia, καθώς και τη στρατηγική και υλοποίηση της digital και social media καμπάνιας.

Ο Πρόεδρος της Apimondia, κ. Gilles Ratia δήλωσε: “ Η Apimondia –με παρουσία σε 79 χώρες, απευθύνεται σε πάνω από 18.000.000 μελισσοκόμους παγκοσμίως– σκοπεύει σχεδιάζοντας μια αποτελεσματική διεθνή στρατηγική να αξιοποιήσει τα πιο σύγχρονα εργαλεία επικοινωνίας στο digital περιβάλλον. Η συνεργασία μας με τη CIVITAS έχει στόχο τη συγκρότηση και σωστή επικοινωνία του Οργανισμού μας και συγχρόνως την προώθηση της προστασίας της μέλισσας σε ολόκληρο τον κόσμο”.

“Ελάχιστοι γνωρίζουν ότι η σταδιακή εξαφάνιση της μέλισσας είναι ένα μεγάλο πρόβλημα με παγκόσμιες επιπτώσεις. Εκατοντάδες προϊόντα –σημαντικοί κρίκοι της διατροφής μας– κινδυνεύουν με αφανισμό. Η Apimondia, επιτελεί τεράστιο έργο και μας έκανε την τιμή να εμπιστευτεί τη CIVITAS, αναθέτοντας μας το μεγάλο έργο της προβολής της και της ευαισθητοποίησης για τη μέλισσα σε παγκόσμιο επίπεδο” σημείωσε ο κ. Γιώργος Φλέσσας, Διευθύνων Σύμβουλος της CIVITAS, συμπληρώνοντας ότι: “Είμαι υπερήφανος γιατί αναγνωρίζεται ότι η επικοινωνία στην Ελλάδα διαθέτει την τεχνογνωσία, τους ανθρώπους, τη γνώση αλλά και την ικανότητα να βγει έξω από τα σύνορα μας με επιτυχία. Σε αυτή την πρόκληση θα ανταποκριθούμε με όλες μας τις δυνάμεις”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου