Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

H CIVITAS προσφεύγει στη Δικαιοσύνη για τα ψευδή και συκοφαντικά σενάρια

10 Ιουνίου 2010
Ανακοίνωση
Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν ψευδή, συκοφαντικά και ανυπόστατα σενάρια περί δήθεν εμπλοκής της CIVITAS στην υπόθεση της SIEMENS.
Οι “εργολάβοι” της λάσπης καλυπτόμενοι πίσω είτε από την άνανδρη ανωνυμία των blogs, είτε από τη βουλευτική ασυλία, είτε από την αοριστολογία και τους υπαινιγμούς “πηγών”, προσβάλλουν βάναυσα τη φήμη, τον επαγγελματισμό και –το σπουδαιότερο– την ακεραιότητα της εταιρείας και των στελεχών της.
Προσφεύγουμε άμεσα στην ελληνική Δικαιοσύνη με την κατάθεση αγωγών κατά όλων των συκοφαντών για να προστατεύσουμε την τιμή και την υπόληψή μας και να αποκατασταθεί η ηθική βλάβη που μας προξενούν.

3 σχόλια:

  1. Αναφέρεστε και σε δημοσιεύματα όπως αυτό;;
    http://www.antinews.gr/?p=49221

    ή αυτό;;
    http://www.antinews.gr/?p=25406

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε Γιάννη,
    με δημοσιεύματα σαν κι αυτά και όχι μόνο αυτά επιχειρείται να δαιμονοποιηθούν καθιερωμένες, εδώ και δεκαετίες, διεθνείς πρακτικές επικοινωνίας όπως η εταιρική επικοινωνία και η εταιρική διαφήμιση αλλά και να στοχοποιηθεί ένας ολόκληρος κλάδος, εταιρείες και στελέχη που κάνουν ευσυνείδητα τη δουλειά τους. Ποιο είναι το μεμπτό στην έκδοση τιμολογίων για καταχωρήσεις; Πώς αλλιώς θα γινόταν δηλαδή; Μήπως αυτή η ορθή πρακτική δεν ισχύει για όλες τις εταιρείες, για όλους τους διαφημιζόμενους και για όλον τον τύπο; Τα τιμολόγια είναι η ροή του μαύρου χρήματος; Ας σοβαρευτούμε. Ας επικεντρώσουν εκεί που πρέπει. Είτε πρόκειται για παντελή άγνοια της αγοράς είτε για σκοπιμότητα, η ηθική βλάβη παραμένει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιώργο,
    συμφωνώ απόλυτα και χαίρομαι ιδιαίτερα που απαντάς αυτοπροσώπως. Κατανοείς πιστεύω ότι έχοντας διαβάσει την ολιγόλογη και γενική ανακοίνωση σας της 10.06 και τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, ο μέσος πολίτης μόνο απορίες και αρνητικές σκέψεις μπορεί να έχει.

    Ευχαριστώ για την απάντηση, διάβασα και την ανακοίνωση που βγάλατε σήμερα, γνωρίζεις ότι χαίρομαι όταν τα πράγματα λέγονται με το όνομα τους...!

    Γιάννης Π. Τριανταφύλλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή