Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2010

H Ελίνα Κωνσταντίνου εντάσσεται στο Corporate Practice της CIVITAS

H Ελίνα Κωνσταντίνου ως Senior Account Manager ενισχύει το Corporate Practice της CIVITAS και την ομάδα στελεχών Corporate and Institutional Communication.
Διαθέτει σημαντική εμπειρία σε προγράμματα corporate/institutional affairs και media relations, έχοντας εργαστεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό σε οργανισμούς και φορείς όπως: Υπουργείο Απασχόλησης, Γενική Γραμματεία Επενδύσεων και Ανάπτυξης – ΕΣΠΑ, Frontier Economics - London, SOAS – University of London και International Studies University of Shanghai. Η Ελίνα είναι πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών από το University of London και κάτοχος MA Διεθνών Σχέσεων και Διπλωματίας από το Centre for International Studies and Diplomacy, SOAS – University of London.
H ομάδα Corporate and Institutional Communication της CIVITAS εξυπηρετεί σημαντικό πελατολόγιο όπου ξεχωρίζουν οι λογαριασμοί Boeing BDS, Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, Stanleybet International, HSY, Genworth, Pafilia Real Estate κλπ.
Ο Τάσος Παγκάκης, Head of Corporate Practice, δήλωσε σχετικά: «Καλωσορίζουμε την Ελίνα στην ομάδα μας και μαζί την εμπειρία και γνώση της, για να ανεβάσουμε ακόμη πιο ψηλά τον πήχη στις εξειδικευμένες υπηρεσίες που προσφέρουμε σε επιχειρήσεις, φορείς και οργανισμούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου