Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Η οικογένεια της CIVITAS πενθεί τον Dave Robinson.


Με βαθιά  θλίψη και συγκίνηση μάθαμε τον ξαφνικό θάνατο του Dave Robinson, ενός καλού φίλου και εκλεκτού μέλους της οικογένειας της CIVITAS,  μιας και υπήρξε για πέντε χρόνια –από το 2000 μέχρι και το 2004– ο Γενικός της Διευθυντής. Μετά τη CIVITAS, ο Dave έκανε μια λαμπρή καριέρα διεθνώς ως Πρόεδρος και CEO της Hill+Knowlton AMEASCA
Ο Dave ήταν ένα σπάνιο ταλέντο του χώρου της επικοινωνίας και των δημοσίων σχέσεων και αγαπούσε με πάθος αυτό που έκανε. Καινοτόμος, ευρηματικός, δημιουργικός, εξωστρεφής, παρορμητικός και πάνω όλα ανθρώπινος και γενναιόδωρος με τους συναδέλφους και τους φίλους του άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του από όπου κι αν πέρασε. 
Ο Γιώργος Φλέσσας  σε δήλωσή του ανέφερε:
“Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι. Χάσαμε έναν αδελφικό φίλο. Πενθούμε, όχι μόνο όσοι δουλέψαμε μαζί με τον Dave για πέντε –από τα πιο δημιουργικά μας– χρόνια αλλά κάθε μέλος της οικογένειας της CIVITAS που τον γνώρισε έστω και λίγο. Αν και γύριζε όλον τον κόσμο ήταν ερωτευμένος με την Ελλάδα και διαπρύσιος πρεσβευτής της, γι αυτό πέρναγε εδώ κάθε στιγμή του ελεύθερου χρόνου του. Κράτησε στενούς δεσμούς και πιστές φιλίες που της τιμούσε με κάθε ευκαιρία. Ήταν μεγάλος, όχι μόνο στο δέμας αλλά και στα αισθήματα. Κι αν έφυγε θα ζει πάντα στη μνήμη μας και στην καρδιά μας”.

1 σχόλιο:

  1. O Dave ήταν πέρα από χαρισματικός επαγγελματίας ήταν καλός φίλος και θα λείψει σε όλους μας
    Νίκος & Κοραλία Αυλώνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή