Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Η GS1 Ελλάς – “520 Barcode Hellas” αναθέτει στη CIVITAS Ετήσιο Πρόγραμμα Επικοινωνίας και Δημοσίων ΣχέσεωνΣτον Όμιλο CIVITAS ανέθεσε τη μελέτη προτάσεων στρατηγικής επικοινωνίας και την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών η GS1 Ελλάς – “520 Barcode Hellas, για την προβολή της εταιρικής της εικόνας και την ενίσχυση των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων.

Το εύρος των υπηρεσιών της CIVITAS για τη GS1 Ελλάς – “520 Barcode Hellas περιλαμβάνει την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών, την υλοποίηση ενεργειών δημοσίων σχέσεων, υπηρεσίες ανάπτυξης σχέσεων με τα Μέσα (media relations) και διαχείριση εταιρικής φήμης.

Η GS1 Ελλάς - “520 BarcodeHellas”, ιδρύθηκε το 1985 και έχει ως βασικό αντικείμενο την ανάπτυξη και την εφαρμογή διεθνών προτύπων και λύσεων για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας της εφοδιαστικής αλυσίδας, τόσο σε επιμέρους τομείς όσο και συνολικά. Είναι ο μοναδικός δημιουργός και εκδότης των κωδικών αριθμών barcode με πρόθεμα 520 και έχει εκδώσει τη συντριπτική πλειοψηφία των barcode των ελληνικών προϊόντων που διακινούνται στην εγχώρια και διεθνή αγορά.

«Μας χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι εταιρείες όπως η GS1 Ελλάς – 520 Barcode Hellas, που βρίσκονται δίπλα στις ελληνικές επιχειρήσεις, εμπιστεύονται τη CIVITAS. Θεωρούμε καθήκον μας να υποστηρίξουμε την προσπάθεια ενδυνάμωσης της εικόνας μιας εταιρείας, που στηρίζει και προωθεί την ελληνική επιχειρηματικότητα, το λιανεμπόριο και τις εξαγωγές. Είμαστε σίγουροι, ότι μαζί θα αναδείξουμε την αξία και τη βαρύτητα της ελληνικής επιχειρηματικότητας, σε μία περίοδο που η Ελλάδα απαιτεί πρωτοβουλίες και δράσεις, όσο ποτέ άλλοτε», δήλωσε ο Γιώργος Φλέσσας, Διευθύνων Σύμβουλος της CIVITAS.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου