Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Η CIVITAS δημιουργεί τους «Responsibles» τους πρεσβευτές της υπεύθυνης κατανάλωσης της Heineken



Η CIVITAS δημιούργησε τους «Responsibles», τους πρεσβευτές της υπεύθυνης κατανάλωσης της Heineken, στο πλαίσιο του Προγράμματος ευαισθητοποίησης και εκπαίδευσης του κοινού για την υπεύθυνη κατανάλωση αλκοόλ που υλοποιεί η ΑθηναϊκήΖυθοποιία.

Η Heineken διαδίδει τα υπεύθυνα μηνύματά της με έναν τρόπο διαδραστικό και δημιουργικό, πέρα από τις καθιερωμένες μορφές επικοινωνίας. Οι «Responsibles», κυκλοφορούν στην Αθήνα και μέσα από σύντομες θεατρικές παραστάσεις που πραγματοποιούνται κάθε εβδομάδα σε διαφορετικό χώρο διασκέδασης, ενημερώνουν το κοινό για το πώς μπορεί να συνδυάζει τη διασκέδασή του με την υπεύθυνη στάση απέναντι στο αλκοόλ.

Πηγή έμπνευσης των «Responsibles» είναι 10 απλές και έξυπνες συμβουλές για υπεύθυνη κατανάλωση αλκοόλ που περιλαμβάνονται στο «Δεκάλογο της Υπεύθυνης Κατανάλωσης», το έντυπο που μοιράζεται στους θαμώνες των μπαρ μετά το τέλος της παράστασης και προτρέπουν τον κόσμο να καταναλώνει αλκοόλ υπεύθυνα.

Για όσους δεν έχουν  συναντήσει τους «Responsibles» σε κάποια από τις παραστάσεις τους, μπορούν να παρακολουθήσουν τη δράση τους και στα social media μέσα από:
το twitter @Responsibeerity, το youtube, youtube.com/responsibeerity και το facebook, facebook.com/responsibeerity.

Βασικοί συντελεστές της ομάδας των «Responsibles» είναι ο Κώστας Κεφάλας, ο παραγωγός των ταινιών «Νύφες» του Παντελή Βούλγαρη, «Άλπεις» του Γιώργου Λάνθιμου και πολλών άλλων, ο βραβευμένος σκηνοθέτης Άγγελος Φραντζής που είχε τη σκηνοθεσία σε 2 από τις πιο εμπορικές ταινίες των τελευταίων ετών («Μόλις Χώρισα» και «Ζητείται Ψεύτης») και ο σεναριογράφος. Ζαχαρίας Μαυροειδής, γνωστός από τα σενάρια των τηλεοπτικών παραγωγών «7 Θανάσιμες Πεθερές» και «Το Κόκκινο Δωμάτιο». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου