Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Mία σπουδαία διάκριση, ένα «φτερωτό» βραβείο!




And the Oscar goes to…?  to Me!

Από παιδιά όλοι έχει τύχει να πούμε αυτή τη φράση και παίρνοντας ένα κηροπήγιο να ευχαριστούμε μπροστά στον καθρέφτη τους γονείς μας και την πατρίδα μας που η Ακαδημία μας βράβευσε ως τους πιο ταλαντούχους! Αυτά όμως ήταν και είναι για τους ηθοποιούς… 

Εμείς έχουμε το φτερωτό Ερμή που μας φέρνει τη χαρά!

Ένας θεσμός που ξεκίνησε το 2002, και που έρχεται για να προσδώσει  τις απαραίτητες τιμές και διακρίσεις στη δουλειά των ανθρώπων και των εταιρειών του χώρου μας. Σκοπός τους είναι η ανάδειξη των πιο δημιουργικών Διαφημιστικών Έργων, των πιο δημιουργικών Παραγωγών Διαφημιστικών Ταινιών, Εκδηλώσεων και Μουσικής, Προγραμμάτων Δημοσίων Σχέσεων, Προγραμμάτων Άμεσου Marketing, Προγραμμάτων δημιουργικής χρήσης των ΜΜΕ και Έργων στο διαδίκτυο. 

Και είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι πλέον με ένα ενιαίο εισιτήριο (που τσούζει βέβαια λίγο την τσέπη μας) έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε και τα PR και τα Ad βραβεία. 

Γιατί είτε Below The Line είτε Above The Line, όλοι στο ίδιο LINE κινούμαστε.

Έτσι λοιπόν είτε λάβατε το mail της ΕΔΕΕ και πετάξατε από τη χαρά σας είτε δεν το λάβατε και στεναχωρηθήκατε, είτε συμμετείχατε, είτε όχι ας είμαστε όλοι εκεί, στη γιορτή της δικής μας δημιουργικότητας για να τιμήσουμε και να χειροκροτήσουμε όχι τις εταιρείες μας, αλλά δημιουργικές, πρωτότυπες και συλλογικές δουλειές. Να πάρουμε νέες ιδέες και να γνωρίσουμε κόσμο. 

Ραντεβού σε λίγες ώρες στο Badminton … για το δικό μας show!!

Νεφέλη Βιτζηλαίου

1 σχόλιο: