Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

H Ketchum ανακηρύσσεται Large Agency of the Year από το Holmes Report

H "δικη" μας Ketchum ανακηρύχθηκε «Εταιρεία της Χρονιάς για το 2009» στη Βόρειο Αμερική σύμφωνα με το Holmes Report (www.holmesreport.com/), μια από τις εγκυρότερες εκδόσεις στο χώρο των δημοσίων σχέσεων. H Ketchum είναι ο αποκλειστικός συνεργάτης της CIVITAS στην Ελλαδα και τα Βαλκάνια. Διαβάστε το δελτίο τύπου:



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

8 Απριλίου 2010 - Εταιρεία της Χρονιάς για το 2009 ανακηρύχθηκε στη Βόρειο Αμερική η Ketchum σύμφωνα με το Holmes Report, μια από τις εγκυρότερες εκδόσεις στο χώρο των Δημοσίων Σχέσεων. Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά, όπου ο κλάδος σημείωσε παγκοσμίως πτώση που ξεπέρασε το 10%, το Holmes Report αναγνώρισε την Ketchum ως την εταιρεία Δημοσίων Σχέσεων που κατάφερε να αριστεύσει σε πολλαπλά επίπεδα:

Συγκεκριμένα, η Ketchum όχι μόνο διατήρησε τους 50 κορυφαίους πελάτες της, αλλά σημείωσε μεγάλες επιτυχίες σε new business, συμπεριλαμβανομένης και της Philips (κοινοπραξία OneVoice), για την οποία η CIVITAS έχει αναλάβει τις Δημόσιες Σχέσεις στην Ελλάδα. Παράλληλα, κριτήριο διάκρισης αποτέλεσαν και τα βραβεία που απέσπασε η Ketchum το 2009, μεταξύ των οποίων “Campaign of the Decade” του Holmes Report για τα Doritos και “Campaign of the Year” του PR Week για το Dreyer’s Ice Cream, ενώ έχει 23 υποψηφιότητες για τα SABRE Awards που θα διεξαχθούν στις 11 Μαΐου 2010.

Η Γενική Διευθύντρια της CIVITAS, exclusive affiliate της Ketchum, Πανδώρα Λυκούρη, δήλωσε: «Η Ketchum με το πάθος, τη δημιουργικότητα και την υψηλή προστιθέμενη αξία που δίνει στους πελάτες της αποδεικνύει για άλλη μια φορά την ηγετική της θέση στην αγορά μας. Είμαστε χαρούμενοι που αποτελούμε μέρος ενός τόσο πρωτοποριακού δικτύου που μας δίνει τη δυνατότητα να αξιοποιούμε καθημερινά μοναδική τεχνογνωσία και εμπειρία προς όφελος των πελατών μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου