Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Stand up Seminar

Τι κοινό μπορεί να έχει η προεργασία, η δομή και η συγγραφή μιας παράστασης stand up comedy με μια παρουσίαση σε πελάτη; Πολλά περισσότερα απ’ όσα φαντάζεστε! Ένα σεμινάριο γεμάτο αυτοσχεδιασμό, χιούμορ και ανατροπές με τον Σίλα Σεραφείμ ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόμασταν στη CIVITAS για να δούμε την εκπαίδευση στελεχών «με άλλο μάτι».


Ο Σίλας Σεραφείμ, γνωστός δημοσιογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός και stand up comedian έφτασε χθες 29/3 στα γραφεία της εταιρείας μας για να μας μυήσει στην τεχνική του stand up comedy και να ανακαλύψουμε μαζί τις εφαρμογές, αλλά και τις τεχνικές που μπορούμε να υιοθετήσουμε στην επαγγελματική μας καθημερινότητα, ώστε να πηγαίνουμε στη μάχη της παρουσίασης σε πελάτη, ετοιμοπόλεμοι!

Η σωστή προετοιμασία, η μελέτη του περιεχομένου, το «κόψιμο» ενοτήτων που περιττεύουν, η πρόβα, η γλώσσα του σώματος, η ετοιμότητα αντίδρασης και προσαρμογής ανάλογα με το κοινό που μας παρακολουθεί και φυσικά ένα επιτυχημένο αστείο στην εισαγωγή, είναι μερικές από τις παραμέτρους που καταφέρνουν να αιχμαλωτίσουν το ενδιαφέρον και να φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το σεμινάριο με εισηγητή τον Σίλα ήταν μόνο η αρχή μιας σειράς σεμιναρίων που θα παρακολουθήσουν τα στελέχη της CIVITAS με στόχο να διευρύνουν τους ορίζοντές τους και να εμπλουτίσουν τις πηγές πληροφόρησής τους, ακούγοντας τα όσα έχουν να πουν προσωπικότητες από κάθε χώρο.

Αναμένουμε τη συνέχεια…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου