Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Τo ebay μιλάει ελληνικά

Η επίσημη έναρξη του ebay στην ελληνική αγορά (ebay.gr) είναι γεγονός! Η CIVITAS αποφάσισε να «μοιραστεί» τo νέo με φίλους: Η ομάδα, πέντε δημοσιογράφοι και bloggers από το χώρο της μόδας και της τεχνολογίας ταξίδεψαν μαζί μας στα (απίστευτα!) κεντρικά γραφεία του ebay στη Ζυρίχη, για να ενημερωθούν. Διαβάστε περισσότερα:

Το πρόγραμμα περιελάμβανε εκτός από ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις και ένα interactive challenge. Οι τρεις ομάδες από Ελλάδα, Νορβηγία και Τσεχία κληθήκαν να αγοράσουν αντικείμενα μέσα από το eBay για να τα δωρίσουν σε 4 μέλη μίας εικονικής οικογένειας έχοντας μόλις 150 ευρώ διαθέσιμο budget. Και μαντέψτε: Η ελληνική ομάδα ψηφίστηκε η καλύτερη από την κριτική επιτροπή του eBay!

Μεταξύ άλλων δείτε τι έγραψαν για τη CIVITAS:
Xblog.gr: “Στην αποστολή στη Ζυρίχη, που οργανώθηκε άψογα από την CIVITAS…”
Ohsochic.gr: “Ήταν υπέροχο το γεγονός ότι η eBay (και η «δική μας» CIVITAS) τίμησε τους bloggers προσκαλώντας τους σε αυτή την παρουσίαση και τους ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό.”
The Soho Symposium: “I want to thank eBay for this unique chance to view exclusively the new site and for the hospitality! Also CIVITAS GR for the support and for choosing me as one of the participating team!!!!

Για να ξεκινήσετε και εσείς το «κυνήγι των καλύτερων προϊόντων και τιμών»  μπείτε τώρα στο www.ebay.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου