Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Συνεργασία με την AIG ξεκίνησε η CIVITAS


Η CIVITAS ανέλαβε την παροχή υπηρεσιών Γραφείου Τύπου και Media Relations σε ετήσια βάση προς την εταιρεία AIG Ελλάς A.E. για την προβολή της εταιρικής εικόνας και των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της.
«Το 2013 έφερε μαζί του μια ακόμα συνεργασία για τη CIVITAS. Είμαστε υπερήφανοι που το υποκατάστημα Ελλάδας της AIG,  μίας από τις κορυφαίες εταιρείες γενικών ασφαλίσεων σε παγκόσμια κλίμακα, επέλεξε τη CIVITAS για την επικοινωνία της. Είναι ελπιδοφόρο το γεγονός ότι μεγάλες διεθνείς εταιρείες πιστεύουν στην Ελλάδα και στο δυναμικό της αλλά και στη δύναμη της επικοινωνίας ιδιαίτερα στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε» ανέφερε ο Ντίνος Αδριανόπουλος, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της CIVITAS.
Η American International Group, Inc. (AIG) είναι ένας κορυφαίος διεθνής ασφαλιστικός οργανισμός που εξυπηρετεί πελάτες σε περισσότερες από 100 χώρες. Στην Ελλάδα, η AIG αποτελεί ένα διαχρονικά σταθερό και φερέγγυο ασφαλιστικό οργανισμό αλλά και ένα βραβευμένο εργασιακό περιβάλλον, με ιστορία που μετρά πολλές δεκαετίες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου