Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

TEDx Athens 2011 - Social Media decoded

Η CIVITAS σε συνεργασία με την QUALIA αναλύουν το διάλογο που πραγματοποιήθηκε στα Social Media για το TEDxAthens 2011.


Η CIVITAS μαζί με το business intelligence studio QUALIA και σε συνεργασία με το social media team του TEDxAthens, προχώρησαν στην ανάλυση όσων ειπώθηκαν στα social media για το TEDxAthens, από τις 30 Νοεμβρίου έως τις 6 Δεκεμβρίου.


Σκοπός της πρωτότυπης αυτής ανάλυσης είναι η αποτύπωση του buzz στα social media, το οποίο ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς εκεί ήταν όπου πραγματοποιήθηκε ο πραγματικός διάλογος σχετικά με το TEDxAthens. Η ανάλυση αυτή δείχνει ποιες φωνές ακούστηκαν πιο δυνατά από άλλες, ποια μηνύματα ήταν από τα πιο ισχυρά καθώς και τι ήταν αυτό που πραγματικά κέντρισε την προσοχή της twitterόσφαιρας στο TEDxAthens. Τα ευρήματα είναι πολλά, για αυτό και πέραν της ανάλυσης της CIVITAS και της QUALIA, την οποία μπορείτε να βρείτε εδώ, αποτυπώθηκαν και σε ένα εξαιρετικό video infographic από την Αθανασία Λυκούδη (@sla1).


Το Social Media monitoring and analysis, αλλά και το community management, είναι υπηρεσίες πλέον απαραίτητες για κάθε εταιρεία και οργανισμό που επιθυμεί ισχυρή παρουσία στον ψηφιακό κόσμο. Η CIVITAS είναι ιδιαιτέρως χαρούμενη που σε συνεργασία με την QUALIA μπορεί να προσφέρει τέτοιες προηγμένες υπηρεσίες ψηφιακής στρατηγικής.

Photo: TedxAthens Blog

PDF Direct Link: [Social Media Analysis Buzz PDF]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου