Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Από τη CIVITAS η νέα διαδραστική διαδικτυακή πλατφόρμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Αθηναϊκής ΖυθοποιίαςΗ CIVITAS δημιούργησε για λογαριασμό της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας στο πλαίσιο της τετράχρονης συνεργασίας τους, μια νέα εταιρική πλατφόρμα επικοινωνίας, η οποία φέρει το όνομα Responsibeerity και συγκεντρώνει τις δεσμεύσεις, τις  πρωτοβουλίες και τις δράσεις της εταιρίας για τη φροντίδα του περιβάλλοντος, την υπεύθυνη κατανάλωση, τους ανθρώπους της και τη στήριξη της ελληνικής οικονομίας.

Η DIGITAL by CIVITAS ανέλαβε το σχεδιασμό και τη δημιουργία του site www.responsibeerity.gr, στο οποίο ξεδιπλώνεται η υπεύθυνη δράση της εταιρίας. Παράλληλα, μέσα από τους αντίστοιχους λογαριασμούς της στα social media, στο facebook και το Twitter, η Αθηναϊκή Ζυθοποιία ανοίγει το διάλογο με όλους τους συνομιλητές της. Τo site «βρίσκεται στον αέρα» από το Νοέμβριο 2011.

Η κα Έλλη Παναγιωτοπούλου, Corporate Relations Manager της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας δήλωσε σχετικά, «Για εμάς στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία η υπεύθυνη και συνεπής πολιτική για το περιβάλλον, την κοινωνία και τον άνθρωπο είναι στο DNA μας και αποτελεί σταθερή δέσμευση μέσω της οποίας ανταποδίδουμε στους καταναλωτές μας την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν εδώ και δεκαετίες. Είναι χαρά μας που μέσω του Responsibeerity δίνουμε μορφή και εικόνα στην υπεύθυνη δράση μας ανοίγοντας παράλληλα το διάλογο με την κοινωνία της οποίας είμαστε αναπόσπαστο κομμάτι».  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου