Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Let's go West!

…Και μετά από σχεδόν έναν μήνα αναμονής ήρθε η απάντηση: "Συγχαρητήρια, το West Plaza επέλεξε τη CIVITAS για το σχεδιασμό του ολοκληρωμένου προγράμματος στρατηγικής marketing, επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων". Όταν μάθαμε ότι το μεγαλύτερο Entertainment Center της Δυτική Αττικής (26.000 τ.μ.!!!) ενδιαφέρεται να επιλέξει σύμβουλο σε θέματα marketing και επικοινωνίας, τρέξαμε. Ο πελάτης αναμένει ολοκληρωμένη πρόταση με προτάσεις, χρονοδιαγράμματα, ιδέες και φυσικά όρεξη για δουλειά. Τα επόμενα βήματα...


...ήταν: Συγκρότηση ομάδας εργασίας, έρευνα για τις συνθήκες και το προφίλ των κατοίκων της περιοχής, του ανταγωνισμού αλλά και των δράσεων του West Plaza μέχρι τώρα. Στη συνέχεια: Brainstorming, brainstorming και γράψιμο-σβήσιμο- γράψιμο-σβήσιμο-έλεγχος και ιδέες… πολλές ιδέες. Και μετά η παρουσίαση, το προαίσθημα ότι πήγε καλά και η… αναμονή για την απάντηση. Που τελικά ήταν θετική!
Από εδώ και στο εξής: Αφοσίωση στο στόχο, έξυπνες δράσεις,  γρήγορη ανταπόκριση για να φέρουμε το West Plaza ακόμα πιο κοντά στην καρδιές των καταναλωτών. Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και καλή μας επιτυχία!

Διαβάστε παρακάτω το δελτίο τύπου που στείλαμε με την ανάληψη του λογαριασμού:


12 Απριλίου 2010

Το εμπορικό κέντρο West PLAZA επιλέγει CIVITAS
για το σχεδιασμό ενός ολοκληρωμένου προγράμματος στρατηγικής
marketing, επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων

Η διαχειριστική εταιρεία του μεγαλύτερου εμπορικού κέντρου των Δυτικών Προαστίων της Αττικής, «Γη και Κατασκευή Α.Τ.Κ.Ε» ανέθεσε στη CIVITAS, το σχεδιασμό ενός ολοκληρωμένου προγράμματος στρατηγικής marketing, επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων.
Αναλυτικότερα, το πλαίσιο συνεργασίας περιλαμβάνει την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών εταιρικής στρατηγικής, επικοινωνίας, διαφήμισης και δημοσίων σχέσεων, την υλοποίηση εταιρικών προγραμμάτων επικοινωνίας καθώς και το σχεδιασμό ειδικών ενεργειών δημοσίων σχέσεων.

Στα 26.000 τετραγωνικά μέτρα τοu εμπορικού κέντρου στον Ασπρόπυργο στεγάζεται το μεγαλύτερο Entertainment Center της περιοχής, εστιατόρια, cafe και επώνυμα καταστήματα με ρούχα, είδη σπιτιού, ηλεκτρονικά, καλλυντικά και super market!

Η Brand Marketing Practice Director της CIVITAS, Ερασμία Σταυροπούλου δήλωσε σχετικά: «Με μεγάλη χαρά ξεκινάμε τη συνεργασία μας με το West Plaza, ένα εμπορικό κέντρο που προσφέρει την εναλλακτική πρόταση για shopping στην περιοχή της Δυτικής Αττικής. Στόχος των προσπαθειών μας είναι να φέρουμε το West Plaza ακόμα πιο κοντά στην καρδιές των καταναλωτών».

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον Ξενοφώντα Ελευθεριάδη  (T: 219 9991963, 210 6852400 (εσωτ. 263), M: 6945 151071, email: x.eleftheriadis@civitas.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου